Celzouten

Spread the love

Celzouten

Ooit van gehoord? …. Ik heb het vaag wel eens voorbij zien komen in het verleden. Heel vaag moet ik zeggen, ik snapte er niks van, …had me er ook eerlijk gezegd niet erg in verdiept …..en dus liet ik het links liggen.

Tot mijn orthomoleculaire therapeute er mij op attendeerde.

Ik bleef op iedere controle meeting een lage zink level houden, en zink is toch mega belangrijk, voor je weerstand sowieso, maar er zijn natuurlijk tal van andere werkingen in het lichaam waarvoor zink belangrijk is.

Maar ondanks dat ik er veel van gebruikte lukte het maar niet om zink mijn lichaamscellen in te krijgen en het dus ten volle te kunnen benutten. Let op, trouwens, bij het gebruik van hogere dosis zink, dan is aanbevolen, is het zeker aan te bevelen dat de koperlevels in uw lichaam in de gaten worden gehouden.

Maar terug op de celzouten,…celzouten hebben een andere werking dan de  werking van het desbetreffende mineraal op zichzelf heeft.

De precieze werking van celzouten in theorie weet ik niet, maar in de praktijk weet ik wel dat na jaren tobben met bijvoorbeeld mijn zinklevels en inherent hieraan ontstekingen in mijn lichaam, in door het gebruik van “de celzout zink”, naast mijn gebruik van het mineraal zink, eindelijk mijn waardes zijn op het niveau waarop ze moeten zijn. Met alle voordelen van dien.

Tobt u ook met bepaalde mineralen, die ondanks genoeg toedienen door voeding en/of supplementen waarvan het lukt maar niet deze op het juiste niveau te krijgen, misschien is celzouten voor u een oplossing. Van harte aanbevolen dit alles in overleg met een orthomoleculaire arts of therapeut te doen die echt verstand van zaken heeft.

Facebook Comments

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.